Damjanović Katarina

Damjanović Katarina –  plesni instruktor

Instruktor Katarina KaralejićRodjena 29. Oktobra 1985.godine . Sa svojih 10 godina upisuje latino i standardne plesove i time se uspesno bavi do svoje šesnaeste godine. Potom prelazi na street dance,gde je takodje postigla velike uspehe. Nakon tri godine, u želji da se oproba i u drugim sportovima koji su u vezi sa muzikom počinje da trenira umetničko plivanje, međutim ljubav prema plesu je bila jača i nakon dve godine se vraća svojoj prvoj ljubavi. Upisuje showdance u jednom od vodećih klubova gde potpuno pronalazi sebe i to dokazuje brojnim priznanjima na državnim i evropskim takmičenjima…

Uporedo sa plesom uspešno je završila muzičku školu, instrument violina.

Veliko iskustvo u scenskom nastupu stiče učestvujući na raznim manifestacijama kao što su : Beogradska rolerijada, sajam fudbala ,sajam nautike ,turnir u street basketu AND1, muzički festival-Pan music, cheerleading na utakmicama KK Zvezda, kao i na humanitarnoj utakmici Uniqa osiguranja koju je predvodio Aleksandar Sasa Đorđević.

Tkođe je učestvovala u emisijama kao što su Muzički tobogan, City Club, Džungla, i u reklamama za Banini i Novosadsku mlekaru.  

Kao iskusan plesač dobija želju da svoje iskustvo i ljubav prema plesu prenese drugima,osniva  plesnu školu i već na prvom takmičenju se pokazuje kao uspešan trener i koreograf.